Servicii ortodontice in Timisoara

Bracketii Damon Timisoara

Sistemul Damon nu se refera numai la bracketii si firele revolutionare, este un mod cu totul nou de a trata pacientii. Tratamentul traditional necesita utilizarea expansiunii palatale sau extractia unor dinti (in principiu 4 premolari pentru a se rezolva inghesuirile). Aceasta abordare este deseori inconfortabila si dureaza mai mult. Cu Sistemul Damon obtinem un zambet plin, natural si sunt special concepute pentru a imbunatati rezultatul facial al fiecarui pacient.
 
 

Mai mult
Damon Clear Timisoara

Practic invizibil, Damon Clear are avantaje clare fata de bracketii traditionali si aparatele dentare traditionale. Damon Clear face parte din sistemul inovator Damon, care combina bracketii pasivi auto-ligaturanti si o tehnologie avansata de constructie, dovedite clinic pentru a alinia dintii rapid si confortabil, cu un zambet real si rezultate faciale cu adevarat spectaculoase.
 
 
 

Mai mult
Damon Q

Deschide noi usi spre eficienta, flexibilitate clinica, confort si estetica pacientului cu noul Damon Q, complet nou; reprezinta un pas important in dezvoltarea tehnologiei de auto-ligaturare pasiva, care ofera mult mai mult decat dinti drepti.
 
 
 
 

Mai mult
ORTODONTIE DIGITALA CU SISTEM INSIGNIA TIMISOARA

Simplicitate
- Deschiderea si inchiderea usoara a dispozitivului de auto-ligaturare
- Configurarea personalizata de lipire indirecta.

Eficienta
- Bracketii sistemului Insignia sunt proiectati pentru a reduce la minimum numarul de vizite necesare pentru un tratament ortodontic eficient.

Mai mult
Bracketi linguali Incognito Timisoara

Reprezinta un aparat ortodontic fix cu aparatura ortodontica alternativa de frumusete clasica. Spre deosebire de cele din urma, dispozitivele linguale si arcurile sunt montate pe spatele dintilor, ceea ce face aparatul practic invizibil atunci cand zambesti sau vorbesti. Lantisoarele linguale sunt dispozitive metalice si sunt personalizate pentru fiecare pacient. Una dintre tehnicile cele mai avansate si utilizate pe scara larga este lingualul, incorporarilele Incognito sunt fabricate din aliaj de aur, in laboratoare din Germania.
 
 

Mai mult
Aparate invizibile Invisalign Timisoara

Invisalign este o metoda proprie de tratament ortodontic care foloseste o serie de gutiere transparente si detasabile pentru dinti, utilizate ca o alternativa la bracketii dentari traditionali metalici. Gutierele sunt complet transparente, deci mult mai greu de observat decat bracketii traditionali. Acest lucru face ca metoda sa fie deosebit de populara in randul adultilor care doresc sa isi indrepte dintii fara a se uita la aparatele dentare traditionale de metal, care sunt in mod obisnuit purtate de copii si adolescenti. In plus, gutierele sunt comercializate ca fiind mai confortabile decat bracketii. Datorita naturii detasabile a dispozitivului, alimentele pot fi consumate fara a avea gust metalic.

Mai mult
Aparate functionale Myobrace Timisoara

Myobrace este o abordare ortodontica fara bracketi care va ajuta sa va indreptati dintii si corectarea musculaturii faciale. Tratamentul se refera la obiceiurile viciose orale care sunt cauza reala a dintilor inghesuiti. Timpul de tratament al myobrace este de obicei comparabil cu timpul necesar pentru tratamentul cu bracketi, dar in loc sa fie fixat pe dinti, aparatele Myobrace sunt mobile si necesita doar una pana la doua ore de utilizare in fiecare zi, plus peste noapte in timpul somnului.
 
 
 

Mai mult